Eläinten viikon 2016 oppimateriaali tilattavissa

7.9.2016

ELÄINTEN VIIKKO 4. – 10.10.2016

  

Tänä vuonna SEYn Eläinten viikon teemana on hevonen. Hevosesta, hevosen hyvinvoinnin tarpeista ja hevosen kanssa toimimisesta on tehty tieto- ja tehtäväpaketit 5-8-vuotiaille sekä 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille.

5-8-vuotiaille on tehty maksuton Ystävänä hevonen -tieto- ja tehtäväpaketti. Ystävänä hevonen on suunniteltu ensisijaisesti ympäristötiedon, äidinkielen ja kuvaamataidon opetukseen. Kouluopetuksen lisäksi aineisto soveltuu käytettäväksi muun muassa luonto- ja eläinkerhoissa, partiossa ja 4H-toiminnassa. Vihkosta on saatavana suomen kielellä. 

3.-luokkalaisia ja sitä vanhempia varten on tehty maksuton Hevosen kengissä -tieto- ja tehtäväpaketti.
Hevosen kengissä on suunniteltu ensisijaisesti biologian, maa- ja metsätalouden, yhteiskuntaopin ja elämänkatsomustiedon opetukseen, mutta sitä voi käyttää myös muun muassa filosofian opetuksessa tai äidinkielen aineistona. Kouluopetuksen lisäksi aineisto soveltuu käytettäväksi muun muassa luonto- ja eläinkerhoissa, partiossa ja 4H-toiminnassa. Vihkosta on saatavana suomen kielellä.

Molemmat vihkoset ovat kirjoittaneet eläintenkouluttajat Tuire Kaimio ja Minna Tallberg.

Vihkosiin liittyviä lisätehtäviä julkaistaan syyskuun puolivälissä osoitteessa Hevostieto.fi. Sivustolta löytyy myös syventävää koiratietoa.

SEY on painattanut lisäksi maksuttomia Eläinten viikon julisteita. Juliste on kokoa A3. Se on kaksipuolinen siten, että toisella puolella teksti on suomeksi ja toisella ruotsiksi. Julisteita voidaan toimittaa muutama kappale opetusryhmää kohti.

Tilaa maksuton Eläinten viikon oppimateriaali osoitteessa sey.fi/tilauslomake

 

Jaa sivu
Skip to content