Eläinten viikon tapahtumat 2020

KSESYn eläinten viikon jäsenkampanja

Päivämäärä: 4.–10.10.2020

Paikkakunta: Keski-Suomi

Kaikki eläinten viikolla 4.–10.10.2020 Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry:n jäseneksi liittyvät saavat liittymislahjana kangaskassin, heijastimen ja Tassu T -teen. Lisäksi he osallistuvat arvontaan, jossa voi voittaa paikan yhteistyökumppanimme Eläinpalvelu Operantin Yhteistyökurssi: Perustaitoja elämään ja harrastuksiin -verkkokurssilla! Kurssipaikkoja arvotaan yhteensä 3 kappaletta.
Yhden kurssin arvo 49 €. Lisätietoja kurssista löytyy täältä.

Jäseneksi liitytään verkossa SEY Suomen eläinsuojelun sivulla. Huomaathan valita jäsenyhdistykseksi Keski-Suomen!

Lue lisää KSESYn kampanjasta

Arvokas kissa -webinaari

Päivämäärä: 11.10.2020

Paikkakunta: Verkossa

KSESY järjestää eläinten viikon tiimoilta sunnuntaina 11.10.2020 klo 11–13:30 Arvokas kissa -webinaarin. Webinaarin pitää Heiluvan hännän eläintenkouluttaja Miira Hellsten. Aiheena muun muassa kissan elekieli, kissan käsittely sekä kissan aktivointi ja virikkeistäminen.

Webinaarin osallistumismaksu on 5 euroa, ja se maksetaan yhdistyksen tilille tilisiirrolla ilmoittautumisen jälkeen. Tuotot tulevat suoraan eläinsuojeluyhdistykselle. Ilmoittaudu mukaan täältä.

Lue lisää KSESYn Arvokas kissa -webinaarista

Maatiaiskissojen leikkauspäivä Hämeenlinnassa

Päivämäärä: 10.10.2020

Paikkakunta: Hämeenlinna

Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistys ry järjestää Kissakoti Kattilan tiloissa Vanajantie 10 maatiaismirrien ja -kollien leikkauspäivän lauantaina 10.10.2020.

Leikkaavana eläinlääkärinä toimii Satu Olkkonen. Tapahtuma on tarkoitettu yhdistyksen toimialueen kissoille. Ilmoittautuminen on nyt täynnä mutta yhdistys järjestää myöhemmin lisää tuettuja leikkauspäiviä.

Lue lisää Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistyksen leikkautuskampanjasta

Eläinten viikon kissojen leikkauskampanja

Päivämäärä: vk 41

Paikkakunta: Nivala ja Ylivieska

Sey Ylivieskan seutu ry tukee kissojen leikkauttamista yhteensä 2000€:lla, tonnilla per paikkakunta. Kampanja on ollut menestys vuosia ja nytkin Nivalan ajat myytiin loppuun muutamassa päivässä, ell Sami Savolainen laittaa Eläinten viikolle vielä omat alennuksensa, joten Eläinklinikka Nivelessä kissojen leikkauskampanjan aikana kollien leikkuuhinta on 50 euroa ja narttujen 90 euroa.

Eläintenviikon ruokakeräys

Päivämäärä: 3.10.2010

Paikkakunta: Helsinki

Keräämme ruokaa löytöeläimille Viikin Prismakeskuksessa la 3.10. klo 11-17 Haluatko auttaa kodittomia eläimiä konkreettisella tavalla? Osallistu eläintenviikon ruokakeräykseen ja apusi löytää perille helposti ja nopeasti. Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry kerää ruokaa ja tarvikkeita kodittomille eläimille Viikin Prismakeskuksessa lauantaina 3. lokakuuta klo 11–17. Keräyspiste sijaitsee Prismakeskuksen käytävällä Prisman sisääntuloporttien vieressä 1. kerroksessa. Voit tuoda lahjoituksesi myös etukäteen Viikin Mustiin ja Mirriin 1. – 3.10. välisenä aikana.

Vastaanotamme:
• kissan- ja koiranruokaa,
• kissanhiekkaa,
• muita eläinten hoitotarvikkeita.

Löytöeläintalot tarvitsevat erityisesti kissojen märkäruokaa, sillä suurin osa löytöeläimistä on kissoja. Keräyksen lahjoitukset toimitetaan Rekku Rescuelle ja Hartolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle.

Keräyspisteellä voi myös tutustua eläinsuojeluyhdistysten toimintaan sekä ostaa myyntituotteita, joiden tuotto käytetään eläinsuojelutyön tukemiseen. Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry www.esyjenkummit.net

Lue lisää Eläinsuojeluyhdistysten kummien ruokakeräystapahtumasta

Eläintenviikon kulkue

Päivämäärä: 4.10.2020 klo:15

Paikkakunta: Kokkola

Esyn 125-juhlavuoden kunniaksi hieman erilainen kulkue. Toivomme mahdollisimman monta lemmikkiä ja omistajaa mukaan. Lapset voivat osallistua lelueläimien kanssa.

Kulkue lähtee klo15 Mannerheiminaukiolta, kuljemme torikatua pitkin ja käännymme kauppatorille ja kävelemme kauppatoria pitkin ja käännymme vaatturinkadulle, siittä jatkamme kääntyen vasemmalle kaarlelankadulle, jota pitkin kuljemme ja lopulta käännymme virkakujalle.

Kulkue päättyy keskuspuistoon. Siellä voi ostaa esyn kasseja ja jaamme eläintenviikon materiaalia. Lapset voivat osallistua lelueläinten kanssa kulkueeseen ja pidämme leikkimielisen piirrustuskilpailun. Piirrustukset keräämme puistossa. Laitathan yhteystietosi piirrustuksen taakse. Jokainen osallistuja palkitaan.

Tärkeetä on tulla terveenä paikalle. Jokainen muistaa turvavälit vähintään 1.5m. Pidetään näin toisistamme huolta. Toivottavasti mukaan tulee paljon osallistujia. Juhlitaan 125vuotiasta esyä ja 400vuotiasta Kokkolaa ☺

Eläinten viikon pihatapahtuma

Päivämäärä: 4.10.2020 klo 11-15:00

Paikkakunta: Pohjoinen Rautatienkatu 334, 11120 Riihimäki

Lämpimästi tervetuloa ONNENTASSUUN sunnuntaina 4.10.2020 klo 11-15:00 Eläinten viikon pihatapahtumaan. (Pohjoinen Rautatienkatu 334, 11120 Riihimäki) Ohjelmassa mm. arpajaiset, pikku purtavaa, glittertatuointeja, kirppistavaroita ja tietysti kissojen silittelyä.

Tapahtuman koko tuotto menee lyhentömättömänä eläinsuojelutyöhön ja kodittomien eläinten hyväksi. Näkemisiin ja mukavaa alkavaa syksyä toivottelee Onnentassussa kotia etsimässä olevat kisut, koirut ja pupuset!

Lue lisää Onnentassun pihatapahtumasta

Jaa sivu