Fur Free Europe -logo

Turkisten aika on ohi

Tule mukaan nyt! Auta lopettamaan turkistarhaus Euroopassa. Allekirjoita Fur Free Europe -kansalaisaloite turkistarhauksen ja turkisten myynnin kieltämiseksi EU:ssa.

Kolme syytä kieltää turkistarhaus

Turkistarhaus on epäeettistä. Turkistarhoilla ei voida tyydyttää eläinten lajityypillisiä käyttäytymistarpeita. Eläimiä ei ole hyväksyttävää pitää pienissä häkeissä tai tappaa niiden turkin vuoksi.

Turkistarhaukseen liittyy terveysriskejä. Koronavirus levisi pandemian aikana sadoilla minkkitarhoilla, ja viruksen uusien varianttien havaittiin tarttuneen ihmisiin eläimistä.

Turkistarhaus on kestämätöntä. Tarhaus kuormittaa ympäristöä ja uhkaa luonnon monimuotoisuutta. Turkistarhoilta karanneet eläimet ovat aiheuttaneet haittaa alkuperäiselle eläimistölle ja turkisten käsittelyssä käytetään myrkyllisiä kemikaaleja.

Auta eläimiä – allekirjoita aloite!

Aloitteemme vaatii EU:ta kieltämään turkistarhauksen ja turkistarhoilta peräisin olevien turkisten myynnin EU:ssa.

Juuri nyt on ennennäkemätön mahdollisuus kieltää turkistarhaus, sillä EU:n eläinsuojelulainsäädäntöprosessi on kriittisessä vaiheessa. EU:hun on jo tulossa ruoantuotantoeläinten häkkikasvatuskielto. Fur Free Europe -kansalaisaloitteella haluamme huolehtia siitä, että sama koskee turkiseläimiä.

Nyt jos koskaan: allekirjoita aloite turkiseläinten puolesta!

SIIRRY ALLEKIRJOITTAMAAN
Skip to content