Haluatko SEYn kouluvierailijaksi?

31.7.2014

Tervetuloa toiminnalliseen ja hauskaan koulutukseen

SEY tarjoaa kouluille ja oppilaitoksille vierailuja Eläinsuojelu ja eläinten hyvinvointi -teemalla. Vierailijat ovat SEYn kouluttamia vapaaehtoisia. Nyt haemme uusia vierailijoita riveihimme.

SEY järjestää ilmaisen koulutuksen kaikille kouluvierailujen tekemisestä kiinnostuneille. Koulutus järjestetään Joensuussa hotelli Cumuluksen tiloissa lauantaina 20.9.2014. Koulutuksen teemana on kouluyhteistyö, vierailujen tekeminen sekä eläinsuojeluasiat. Tutustumme koulutuksessa SEYn kouluvierailukäytäntöihin ja materiaaleihin. Tavoitteena on löytää yhdessä välineitä ja intoa kouluvierailujen tekemiseen.

Toivomme, että olisit SEYn nykyinen tai tuleva jäsen sekä täysi-ikäisyyden kynnyksellä tai sen jo reippaastikin ohittanut. Ilmoittautumiset viimeistään 1.9.2014 SEYn nuorisotoiminnan koordinaattorille:

Tiina Lehtovirta tiina.lehtovirta@sey.fi p. 050-386 6893.

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa tietoa ennen koulutusta. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliot tms. Liitto maksaa SEYn jäsenien osallistujien koulutuksen, ruuat sekä matkat halvimman kulkuneuvon mukaan. Matkat maksetaan jälkikäteen lippuja ja täytettyä matkalaskua vastaan.

Tervetuloa mukaan toimimaan eläinten hyvinvoinnin puolesta!

Jaa sivu