Hevosenomistajan opas ja hevoseni.fi -sivusto uudistuvat

15.4.2015

Tiedote 

Tampereen Hevoset 2015 – messuilla 11.4. julkaistiin Hevosenomistajan oppaasta uudistettu painos. Hevosenomistajan oppaan tarkoituksena on auttaa hevosenomistajia ratkaisujen tekemisessä, joita hevosen vastuuhenkilönä toimiminen tuo tullessaan. Oppaasta löytyy tietoa sopivan hevosen hankinnasta, ylläpidosta ja hoidosta. 

Myös hevosenhoitoa ja hyvinvointia käsittelevää sivustoa hevoseni.fi täydennetään ja päivitetään kevään aikana. Hevoseni.fi -sivustolle on koottu yhteen ajankohtaista tietoa hevosen hyvinvoinnista, omistamisesta ja tallinpidosta. Sivustolla on tietoa myös hevosia koskevasta lainsäädännöstä, ruokinnasta, terveydenhoidosta ja kuljettamisesta.

Hevosenomistajan oppaan ladattava versio löytyy osoitteesta hevoseni.fi. Oppaan maksutonta painoversiota jaetaan erilaisissa hevosalan tapahtumissa. Oppaita voi tilata myös SEYstä. 

Lisätietoja:

Lisätietoja julkaisuista: Anne Laitinen, anne.laitinen@hippolis.fi, puh. 040 766 0830
http://www.hevoseni.fi

Hevosenomistajan oppaan voit lukea http://issuu.com/hippolis_ry/docs/hevosenomistajan_opas_netti/

Julkaisujen yhteistyötä koordinoi Hippolis ja siinä ovat mukana Ratsastajainliiton ohella Suomen Hippos, Suomen Hevosenomistajien keskusliitto ja SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto. Oppaan ovat mahdollistaneet Lähitapiola, Racing / Suomen Rehu, Vapo ja Yliopistollinen Eläinsairaala.

Jaa sivu
Skip to content