”Jokainen pelastettu kissa on tärkeä osa kissakriisin ratkaisua.”

Minulla on aina ollut kissoja ja kissojen auttamisesta on tullut minulle sydämen asia. Pyrin auttamaan kissoja kaikin mahdollisin keinoin ja välillä vitsailen harrastavani ”kissa-aktivismia”. Olen kerännyt kissoille rahaa järjestämällä tatuointikampanjoita, joista saadut tuotot olen lahjoittanut hylättyjen kissojen auttamistyöhön.

Kissan heikko arvostus surettaa minua kovasti. Kissojen hoitoon ei usein panosteta ja kissaa pidetään edelleen kertakäyttölemmikkinä, joka on helppo korvata uudella. Pennun voi hankkia ilmaiseksi tai todella edulliseen hintaan.

Tuntuu hyvältä, että pystyn auttamaan edes pientä joukkoa kissoja. Kissojen auttaminen luo toivoa.

Tuntuu kurjalta, että kissakriisiä ei saada kuriin ja leikkaamattomat kissat saavat edelleen ulkoilla vapaana. Usein itken, kun kuulen tarinoita kissakriisin uhrien surullisista kohtaloista. Toisaalta kissojen huono kohtelu suututtaa ja syntyy halu taistella kissojen puolesta.

Minulla on tällä hetkellä 12-vuotias Vicky-kissa ja omaa kotia etsivä villiintyneestä kissapopulaatiosta pelastettu sijoituskissa. Ryhdyin sijaiskodiksi, kun toinen kissoistani piti lopettaa ja minulle tuli mahdollisuus auttaa hylättyä kissaa. Tuntuu hyvältä, että pystyn auttamaan edes pientä joukkoa kissoja. Kissojen auttaminen luo toivoa. Jokainen pelastettu kissa on tärkeä osa kissakriisin ratkaisua.

Jessica

Sinäkin voit auttaa

Jaa sivu
Skip to content