Onni ja sen sisarukset pelastettiin viime hetkellä

Onni ja sen sisarukset löydettiin vuonna 2014 erään maatilan ulkorakennuksesta. Vain muutaman viikon ikäisten pentujen emoa ei onnistuttu löytämään, eivätkä pienet pennut olisi selvinneet omillaan enää kauaa.

SEYn vapaaehtoinen eläinsuojeluneuvoja loukutti pennut ja vei ne turvaan. Pentueeseen kuului kaksi kollia ja kaksi naarasta. Pentueen kaksi kollikissaa nimettiin Onniksi ja Nessuksi ja ne löysivät pian yhteisen kodin.

Eläinsuojeluyhdistyksen hoivissa ollessaan Onni oli kissoista heikompi ja se kärsi pennulle vaarallisesta ripulista. Onni oli vielä uuteen kotiin saapuessaankin niin heikko, että se ei aina jaksanut leikkiä tai edes pitää päätään pystyssä. Onni alkoi kuitenkin pian kasvaa ja vahvistua oikeanlaisen hoidon ansiosta.

Tänä päivänä Onni on terve ja reipas kissa.

Onni ja Nessu tapasivat nukkua tiiviisti kiinni toisissaan. Ne olivat olleet toistensa tuki ja turva pikkupennusta saakka. Pentujen yhteinen onni kuitenkin päättyi, kun Nessu menehtyi suolistotulehdukseen vain 1,5 vuoden iässä. Nessun kuoleman jälkeen Onni sai turvaa perheen naaraskissasta, joka vähitellen hyväksyi nuoren kollin ja päästi tämä lopulta kainaloonsa turvaa hakemaan.

Tänä päivänä Onni on terve ja reipas kissa. Onni on kuitenkin edelleen hieman arka ja uusien ihmisten kohtaaminen on sille jännittävää. Onnin lempipuuhaa on ulkotarhassa puuhastelu. Onnin oma ihminen kertoo, että alun vaikeudet loivat vahvan siteen Onniin. Auttajiensa ansiosta Onni on tänä päivänä rakastettu perheenjäsen, joka saa ansaitsemansa hoivan ja rakkauden.

Jaa sivu
Skip to content