Koira-ihminen-koira -sanakirja on julkaistu

18.8.2014

SEY julkaisi maksuttoman Koira-ihminen-koira -sanakirjan

Oletko pohtinut miksi koira toimii tietyllä tavalla? Tai miten koira kuulee puheemme? SEYn tuottama hauska ja ajankohtainen koira-ihminen-koira -sanakirja kertoo vastauksen moniin mieltä askarruttaviin kysymyksiin karvaisista ja karvattomista kavereistamme.

Koira-ihminen-koira -sanakirjasta löytyy kuvitettuja tilanteita ihmisten ja koirien jokapäiväisestä yhteiselämästä. Erityisesti sanakirjassa on pyritty kiinnittämään huomiota tyypillisimpiin tilanteisiin, joissa väärinkäsityksiä lajien välille saattaa syntyä.

– Päätimme julkaista tämän pienen sanakirjan, koska monet ihmiset eivät tiedä, miten koirat kanssamme kommunikoivat. Sama pätee myös siihen, miten me ihmiset puhumme ja elehdimme koirille, ja miten koirat tämän tulkitsevat. Sanakirja antaa hyviä vinkkejä käytännön tilanteisiin, esimerkiksi siihen, miten vierasta koiraa tervehditään ja miten välttää väärinkäsityksiä ja käännöskukkasia, kertoo SEYn nuorisotoiminnan koordinaattori Tiina Lehtovirta.

Sanakirja sopii erityisen hyvin lapsille ja nuorille sekä lapsiperheille, mutta sanakirjaa voivat hyödyntää kaikki koirien käyttäytymisestä kiinnostuneet. Sanakirjassa on 16 sivua ja se on maksuton.

 

Jaa sivu
Skip to content