Lasten ja nuorten Eläintaitokouluttajaksi?

1.6.2017

Uusien Eläintaitokouluttajien kurssi järjestetään Helsingissä 21.-22.10.2017

SEYn Eläintaitokoulutus ELLUn kurssit ovat suunnattu 10-16-vuotiaille. ELLU-kursseilla käsitellään eri eläinlajeja, niiden käyttäytymistä ja oikeaa hoitamista. Kurssi koostuu peruskurssista ja sen jälkeen suoritettavista lajikursseista. Peruskurssin laajuus on noin 12 tuntia. Ohjaajalle maksetaan kokonaisuuden ohjaamisesta 200 euron palkkio.

ELLU-kurssien ohjaajat ovat aikuisia, jotka ovat kiinnostuneita eläinten hyvinvoinnista sekä lasten ja nuorten ohjaamisesta monipuolisin menetelmin. ELLU-kouluttajaksi pääsee osallistumalla 21.-22.10 Helsingissä järjestettävään koulutukseen.

Eläintaitokouluttajien koulutukseen osallistujalta edellytetään

  • kokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta
  • ennakkotehtävän tekemistä (toimitetaan kaikille koulutukseen hyväksytyille syyskuussa 2017)
  • sitoutumista suorittaa kaksipäiväinen koulutus kokonaisuudessaan

Koulutuksen jälkeen uusilta ELLU-kouluttajilta edellytetään suostumus rikostaustaotteen tilaamiseen Oikeusrekisterikeskukselta. SEY tilaa ja maksaa rekisteriotteen.

SEY korvaa jäsenilleen mahdollisen majoituksen, ruokailun koulutuksen aikana sekä matkakulut halvimman julkisen kulkuvälineen mukaan.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 22.9.2017 mennessä nuorisotoiminnan koordinaattori Tiina Lehtovirralle: tiina.lehtovirta@sey.fi, p. 050 3866 893. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro millaista kokemusta sinulla on lasten ja nuorten ohjaamisesta sekä mahdollisista suunnitelmista ELLU-kurssien järjestämiseen. Kerro myös, jos tarvitset majoituksen koulutusviikonlopulle sekä mahdolliset ruoka-allergiat ja erityisruokavaliot. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.

 

Jaa sivu
Skip to content