Onni-eläinsuojelukoru auttaa hevosia

27.2.2017

TIEDOTE 27.2.2017

Suomalainen My oWn saddle -verkkokauppa julkisti 27.2. Suomen juhlavuoden kunniaksi hevosteemaisen Onni-eläinsuojelukorun. Korun on suunnitellut My oWn saddlen perustaja ja omistaja Pia Ahokas. Jokaisesta myydystä korusta lahjoitetaan neljä euroa SEYn eläinsuojeluneuvontaan sekä hevosten hyväksi tehtävään työhön.

Onni-koru on nimetty Ahokkaan edesmenneen hevosystävän mukaan. Onni-suomenhevostamman kengän inspiroima koru on hevosenkengän muotoinen ja sen keskellä on sydämenmuotoinen riipus. Koru on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

– Minulle on henkilökohtaisesti hyvin tärkeää, että Onni-eläinsuojelukorun tuotto kohdistetaan kaikkien eläinten suojelua koskevaan neuvontatyöhön, mutta myös kasvavan hevosharrastuksen myötä tiedonjakamiseen eläinystävällisestä kanssakäymisestä hevosten kanssa. Tällä tavoin Onni-hevoseni elää edelleen mukana auttamassa lajitovereitaan, Ahokas sanoo.

SEYn toiminta sai alkunsa 116 vuotta sitten, ja yksi tärkeimmistä alkuaikojen toimintakohteista oli hevonen.

– Yksittäisellä kansalaisella on nykyisin suuri valta vaikuttaa eläinten hyvinvointiin. Eettisistä materiaaleista valmistettu ja Suomessa suunniteltu Onni-eläinsuojelukoru on yksi keino tehdä kestävä ja eläinystävällinen ostopäätös ja tukea samalla hevosten hyväksi tehtävää työtä, sanoo SEYn viestintäpäällikkö Maria Lindqvist.

Korun hinta on 32 euroa ja sitä voi tilata My oWn saddlen verkkokaupasta osoitteessa myownsaddle.com

Lisätiedot:

Onni-eläinsuojelukoru

My oWn saddle on Tuusulassa sijaitseva pienyritys, joka valmistaa ja myy koruja, vaatteita ja asusteita.

My oWn saddlen tavoitteena on suunnitella, kehittää ja myydä tuotteita, jotka toimivat vuodesta toiseen.

Luonnonmateriaalit ovat lähellä My oWn saddlen sydäntä, minkä vuoksi yritys pyrkii käyttämään tuotteissaan mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja. 

Haastattelut:

Pia Ahokas
My oWn saddle
+358 500 456 478
pia.ahokas@myownsaddle.com

Maria Lindqvist
Viestintäpäällikkö
+358 40 830 1716
maria.lindqvist@sey.fi

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto on vuodesta 1901 eläinsuojelutyötä tehnyt Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. SEYn toimialaan kuuluvat kaikki eläimet ja liiton toiminta kattaa koko maan.

Jaa sivu
Skip to content