SEYn feissarit liikkuvat Helsingissä

17.5.2016

SEYn face-to-face-varainhankkijat eli feissarit liikkuvat pääkaupunkiseudulla toukokuusta elokuuhun 2016. Tunnistat SEYn feissarit oranssista kansiosta, jossa on kissanpennun kuva, sekä vihreästä liivistä, jonka selässä lukee sey.fi

Feissarit eivät voi ottaa vastaan käteistä rahaa, sen sijaan heidän kauttaan voi liittyä kuukausilahjoittajaksi eli eläinsuojelukummiksi.

Kuukausilahjoittajat ovat tärkeitä työmme tukijoita. Kun saamme säännöllisiä kuukausittaisia lahjoituksia, pystymme suunnittelemaan ja ylläpitämään eläinsuojelutyötämme pitkäjänteisesti. Feissarit kertovat mielellään lisää eläinsuojelukummiudesta.

Eläinsuojelukummiksi voit liittyä myös verkossa: sey.fi/elainsuojelukummi tai lähettämällä viesti KUMMI ja yhteystietosi numeroon 040 830 1709.

Oletko jo kuukausilahjoittaja ja sinulla on kysyttävää? Voit ottaa yhteyttä lahjoittajapalveluumme lahjoittajat@sey.fi tai p. 040 830 1709 (ark. klo 10-13).

Kiitos tuestasi!

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, numero POL-2015-7549. Lupa on voimassa 1.1.2016-31.12.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään eläinsuojeluneuvojien kuluihin, eläinten hyvinvointia koskevaan tiedottamiseen, neuvontaan ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen sekä ennalta arvaamattomien eläimiin liittyvien eläinsuojelukatastrofien tuhojen korjaukseen. Varoja käytetään myös liiton jäsenyhdistysten toiminnan tukemiseen.

 

Jaa sivu