Vilinää ja vilskettä Tassunauha-kuvauspäivänä Musti ja Mirri -myymälässä

14.9.2023

Järjestimme lauantaina 9.9.2023 Tassunauha-kuvauspäivän Helsingissä, Kampin Musti ja Mirri -myymälässä. Kuvauspäivän aikana uuden Tassunauhan hankkineet ja siten auttavan tassunsa hädässä oleville eläimille ojentaneet pääsivät maksutta ammattikuvaajan kuvattavaksi myymälään pystyttämäämme valokuvastudioon.


Kuvattavaa riitti välillä jonoksikin asti, kun valokuvaaja-graafikkomme Suvin kameran eteen tallusteli mitä ihanimpia ja persoonallisimpia eläimiä yksi toisensa jälkeen. 

Taka-alalla ylävitosta ihmisensä kanssa studiolavasteissa heittävä koira. Etualalla valokuvaaja, joka on ottamassa valokuvaa koirakosta.

Tassunauha-kuvauspäivänä riitti vilinää ja vilskettä, kun ihanat lemmikit marssivat yksi toisensa jälkeen valokuvaajamme Suvin kameran eteen Kampin Musti ja Mirri -myymälässä. Kuvassa Ludwig-sheltti heittää ylävitoset oman ihmisensä kanssa. Kuva: Sara Häkkinen/SEY

Mukana oli jonkin verran kotiympyröiden ulkopuoliseen elämään totuttelevia eläimiä. Kokemattomalle eläimelle lyhyt piipahdus Musti ja Mirri -myymälässä kuvattavana olikin oiva tapa totutella ulkomaailman ärsykkeisiin pikkuhiljaa, ilman pitkäkestoista ja eläimen sietokyvyn ylittävää stressiä.

SEY Suomen eläinsuojelu kiittää Kampin Musti ja Mirri -myymälän henkilökuntaa onnistuneen kuvauspäivän mahdollistamisesta. Kiitämme lämpimästi myös jokaista Tassunauhan hankkinutta ja ministudiossamme kuvattavana piipahtanutta. Teitte kuvauspäivästämme ikimuistoisen!


Tassunauha on myynnissä 1.9.–31.10.2023 Musti ja Mirri -myymälöissä kautta maan sekä Musti ja Mirri -verkkokaupassa. Tassunauhan hinta on 4 €. Nauhamyynnistä saatavat tuotot ohjataan SEYn eläinsuojelutyöhön.

Jaa sivu
Skip to content