Tilaa kouluvierailu

SEYn kouluvierailut ovat maksuttomia peruskouluille, lukioille ja ammatillisille oppilaitoksille. Tutustuthan ennen vierailun tilaamista alla oleviin kouluvierailukäytäntöihimme.


Voit tilata kouluvierailun ryhmällesi sivun lopusta löytyvän lomakkeen kautta. Välitämme vierailupyynnön alueen kouluvierailijalle, joka on sinuun yhteydessä. Suosittelemme sähköpostia yhteydenpitoon opettajan ja vierailijan välille.

Sama henkilö voi tilata vierailun useampaan ryhmään. Huomioithan tällöin, että kaikkien ryhmien opettajat ovat tietoisia vierailujemme käytännöistä. Vierailun tilanneen henkilön vastuulla on välittää tarvittavat tiedot muille opettajille.

Huomaathan, että kouluvierailijamme ovat vapaaehtoisia, joten emme pysty takaamaan jokaisen vierailupyynnön toteutumista.

Vierailun kesto

Kouluvierailun suositeltu kesto on 90 minuuttia, mutta vierailua voidaan tarvittaessa lyhentää. Samalle päivälle voi varata useamman vierailun eri luokkiin. Tällöin toivomme, että koulu tarjoaisi vierailijalle ruokailun.

Ryhmän koko

Kouluvierailuihimme kuuluu oppilaita osallistavia tehtäviä. Tämän vuoksi emme suosittele vierailun toteuttamista auditorioryhmille. Kouluvierailija voi tehdä vierailun useampaan ryhmään saman päivän aikana. Ryhmän suositeltu koko on alle 30 oppilasta.

Opettajan läsnäolo

Opettaja on luokassa paikalla koko kouluvierailun ajan ja vastaa sekä oppilaista että järjestyksenpidosta. Toivomme, että opettaja kannustaa oppilaita osallistumaan vierailun sisältöihin ja rohkaisee kyselemään vierailijalta mieleen tulevia asioita. Opettaja voi myös itse kysyä ja osallistua keskusteluun.

Palaute

Keräämme kouluvierailuistamme palautetta vierailujen kehittämiseksi. Kouluvierailun tilaajalle lähetetään linkki palautelomakkeeseen vierailun jälkeen. Jos olet tilannut vierailun useampaan ryhmään, välitäthän palautelomakkeen myös muiden ryhmien opettajille.


Tilaa kouluvierailu

Täytäthän alla olevan lomakkeen huolellisesti. Nuorisotoiminnan koordinaattori välittää vierailupyynnön kouluvierailijalle, joka ottaa sinuun yhteyttä. Valitettavasti emme voi taata kaikkien tilauksien toteuttamista.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä SEYn nuorisotoiminnan koordinaattoriin verna.kirjavala@sey.fi

Jaa sivu
Skip to content