Uusien Eläintaitokouluttajien kurssi järjestetään Helsingissä 17.-18.10.2015

6.7.2015

SEYn Eläintaitokoulutus ELLUn kohderyhmänä ovat 10 -16-vuotiaat lapset ja nuoret. ELLU-kursseilla käsitellään eri eläinlajeja, niiden käyttäytymistä ja oikeaa hoitamista. Kurssilla etsitään vastauksia kysymykseen ”Kuinka minä voin tuottaa eläimelle hyvän elämän?” Koulutus koostuu peruskurssista ja sen jälkeen suoritettavista lajikursseista.

Eläintaitokoulutus ELLUn ohjaajat ovat aikuisia, jotka ovat kiinnostuneita eläinten hyvinvoinnista sekä lasten ja nuorten ohjaamisesta monipuolisin menetelmin. ELLU-kouluttajaksi pääsee osallistumalla syksyllä järjestettävään kaksipäiväiseen koulutukseen. Seuraava koulutus järjestetään Helsingissä 17.-18.10.2015.

ELLU-kouluttajien koulutus on avoin kaikille kiinnostuneille! Koulutukseen toivotaan erityisesti opettajia, koulunkäynninohjaajia ja muita kasvatusalan osaajia, jotka voisivat vetää ELLU-kursseja esimerkiksi osana koulujen kerhotoimintaa tai lapsi- ja nuorisojärjestöjen vapaa-ajantoimintaa. Mikäli kiinnostut ELLU-koulutuksesta, keskustele jo etukäteen ELLU-kerhon järjestämisestä kuntasi tai koulusi kerhotoiminnasta vastaavan henkilön kanssa.

Mukaan koulutukseen mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. SEYn jäsenille osallistumismaksu on 45€ sisältäen koulutuksen, materiaalit, majoituksen ja ruoat. Liitto korvaa jäsenilleen matkakulut halvimman julkisen kulkuvälineen mukaan. Muille kuin SEYn jäsenille osallistumismaksu on 75€ sisältäen koulutuksen, materiaalit, majoituksen ja ruoat.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 18.9.2015 mennessä nuorisotoiminnan koordinaattori Tiina Lehtovirralle: tiina.lehtovirta@sey.fi, p. 050 3866 893.

Jaa sivu
Skip to content