Tee eläinsuojeluilmoitus

Tällä lomakkeella voit tehdä ilmoituksen epäillessäsi eläimen huonoa kohtelua. Täytä lomake huolellisesti. Rasti valintaruudukoista vain tilannetta aidosti kuvaavat kohdat. Kerro lisäksi mahdollisimman tarkasti avoimessa tekstikentässä, mistä on kysymys. Tehtyä eläinsuojeluilmoitusta ei voi perua.

HUOM. Mikäli ilmoitus on Uudeltamaalta Espoosta, Kauniaisista tai Kirkkonummelta, täytyy se tehdä suoraan Espoon valvontaeläinlääkärille. Emme voi välittää ilmoitusta eteenpäin. Espoon valvontaeläinlääkärin yhteystiedot löytyvät täältä.

Mikäli ilmoitus on Varsinais-Suomesta Aurasta, Kaarinasta, Kemiönsaarelta, Tl. Koskelta, Liedosta, Loimaalta, Marttilasta, Oripäästä, Paimiosta, Paraisilta, Pöytyästä tai Sauvosta, täytyy se tehdä suoraan alueen valvontaeläinlääkärille. Emme voi välittää ilmoitusta eteenpäin. Valvontaeläinlääkärin yhteystiedot löytyvät ältä.


  KoiraKissaKaniHevonenMuu lemmikkieläinMuu tuotantoeläinLuonnonvarainen eläin
  Likainen/haiseeHuono/sopimatonVaarallinenVirikkeetönKoiraa pidetään pienessä häkissäEläin ei pääse sisätiloihin


  Eläintä kohdellaan väkivaltaisestiEläintä rasitetaan liikaaEläin ei saa liikuntaaEläintä pidetään yksinEläimellä ei ole vettäEläimellä ei ole ruokaaEläin on hylättyHuonosti pidetty kissalauma


  Eläin on laihaEläin on lihavaEläin on loukkaantunutEläintä ei viedä eläinlääkäriinEläimen turkki on huonossa kunnossa


  Haukkuva koiraPentutehtailuVilliintynyt kissalauma (kissapopulaatio)Emoton eläin

  KerrostaloRivitaloOmakotitaloMuu

  KylläEi


  Ilmoituksia säilytetään viisi kuukautta niiden jättämisestä mahdollisten lisätietojen selvittämistä varten. Ilmoituksiin henkilötietoineen on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja työnsä suorittamiseksi ja ilmoitusten käsittelemiseksi. Tiedot voidaan välittää poliisiviranomaiselle, mikäli eläinsuojeluilmoitus johtaa esitutkintaan. Ilmoituksen tekijään ollaan SEYltä yhteydessä ennen tietojen luovuttamista.

  Jaa sivu