SEY ohjasi noin 100 000 € Ukrainan eläinten auttamistyöhön

3.5.2022

Kiitos Ukrainan eläinten ja ihmisten puolesta!

Keräsimme maalis- ja huhtikuussa lahjoituksia Ukrainan eläinten auttamiseksi. Suomalaisten eläinrakkaus ja auttamisen halu yllättivät meidät jälleen, ja keräys tuotti 94 556 euroa. Olemme ohjanneet kerätyn summan luotettaviksi katsomillemme eurooppalaisille järjestöille, jotka auttavat Ukrainan sodan keskelle joutuneita eläimiä.

Lahjoitukset on ohjattu eteenpäin seuraaville Ukrainan eläimiä auttaville järjestöille:

  • 30 556 € Four Paws
  • 20 000 € IFAW
  • 12 000 € UAnimals
  • 12 000 € World Horse Welfare – British Equestrians for Ukraine Fund
  • 10 000 € Casa lui Patrocle
  • 5 000 € Kyiv Animal Rescue
  • 5 000 € Deutscher Tierschutzbund – Shelter Tierschutzzentrum Odessa

Tämän lisäksi lahjoitimme 5 000 euroa SEY Suomen eläinsuojelun omia varoja järjestöille Four Paws, IFAW ja UAnimals. Sota Ukrainassa jatkuu, ja teemme myöhemmin vielä toisen 5 000 euron lahjoituksen.

Kiitämme lämpimästi kaikkia lahjoittajia. Teidän ansiostanne moni eläin on saanut tarvitsemansa avun.


Auta Ukrainasta pakenevia eläimiä lahjoituksellasi

Miljoonat ihmiset ovat joutuneet pakenemaan Ukrainasta, ja mukana paenneet eläimet tarvitsevat apuamme. Siksi olemme perustaneet uuden keräyksen Ukrainasta Suomeen paenneiden eläinten ja eläinperheiden auttamiseksi. Voit nyt osallistua uuteen keräykseemme.

Autamme Helsingin satamassa Ukrainasta saapuvia perheitä ja heidän eläimiään. Satamassa on lämmitetty ja varusteltu konttimme, jossa eläinsuojeluneuvojamme yhdessä vapaaehtoisista valmiuseläinlääkäreistä koostuvan ryhmän kanssa auttaa maahan saapuvia eläimiä ja heidän perheitään. Hankimme myös ruokaa ja lemmikkieläinten varusteita eläinten vastaanottokeskukseen, joka avattiin hiljattain Riihimäelle ehdotuksemme perusteella.

Sinun tuellasi koordinoimme tukea Ukrainan eläinten auttamiseksi ja etsimme uusia keinoja auttaa sotaa pakenevia lemmikkiperheitä. Auta Ukrainan eläimiä lahjoituksellasi.

Kuva: Daga Roszkowska

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Miten toimia Ukrainasta Suomeen tuotavien lemmikkieläinten kanssa

Tämä ohje on SEY Suomen eläinsuojelun kokoama toimintaohje tilanteeseen, jossa Ukrainasta tuodaan Suomeen…

Lue lisää

Miten Ukrainan eläimiä voi auttaa?

Olemme saaneet paljon kyselyitä siitä, miten Ukrainan hädänalaisia eläimiä voi auttaa. Eurooppalainen kattojärjestömme Eurogroup for Animals on kerännyt listan luotettavista kohteista, jotka auttavat konfliktista kärsiviä eläimiä. Listaa pyritään päivittämään, kun saamme lisää tietoa.

Lue lisää
Jaa sivu
Skip to content