Sinäkin voit toimia paremman eläinlain puolesta

Eläimet tarvitsevat paremman eläinlain. Kutsumme kaikki eläinten ystävät toimimaan eläinten ja paremman eläinten hyvinvointilain puolesta.


Henkilö (Sampo Marjomaa) katsoo päättäväisesti ja hymyillen kameraan

Seuraa Kohti edistyksen ja onnen maata -kampanjaamme ja nappaa talteen ajankohtaisimmat vinkit vaikuttamiseen paremman eläinlain puolesta.


1.    Lue lakitavoitteemme
Tavoitteenamme on saada eläinsuojelulakiin mahdollisimman paljon eläinten hyvinvointia parantavia määräyksiä. SEYn tavoitteet on koottu tälle sivustolle.


2.    Seuraa eläinsuojelulain valmistelua
Maa- ja metsätalousministeriön nettisivuille on kerätty taustatietoa ja selvityksiä eläinsuojelulain uudistamista varten. Lain valmistelun edetessä tietoja päivitetään.


3.    Keskustele, kommentoi ja jaa sinulle tärkeitä artikkeleita ja nostoja sosiaalisessa mediassa. Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä: @SEY_ry sekä Instagramissa: @sey_suomen_elainsuojelu. Käytä hashtagia #eläinsuojelulaki, jotta mm. päättäjät saavat tietää, kuinka paljon asiasta puhutaan. Ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat löydät myös nettisivujemme Ajankohtaista-osiosta.


4.    Levitä tietoa tavoitteistamme ja tavoista, miten eläinten hyvinvointia voidaan parantaa, ja toteuta niitä omassa arjessa. Paremmilla käytännöillä on suuri merkitys, jos niillä voidaan parantaa yhdenkin eläimen elämää.


5.    Kirjoita yleisönosastolle. Yleisönosastokirjoitukset ovat nopea ja maksuton tapa saada eläinsuojelulle julkisuutta. Eläinsuojelulain uudistus on ajankohtainen asia juuri nyt! Kirjoita, vaikuta ja ota kantaa.


6.    Ota yhteys kansanedustajiin ja kerro, että eläinten asia on sinulle tärkeä.


7.    Tue toimintaamme kaikkien eläinten hyvinvoinnin ja arvostuksen lisäämiseksi, ja liity eläinsuojelukummiksi.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

SEY ja Animalia: Kansalaiset ovat huolissaan riittämättömästä eläinsuojeluvalvonnasta

TIEDOTE 23.3.2017 Kuntien eläinsuojeluvalvonnan resurssit ovat auttamattomasti liian pienet, sanovat SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten…

Lue lisää

Jo yli 100 000 vaatii parempaa eläinsuojelulakia

Animalian ja SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton Eläinlaki-vetoomuksen on allekirjoittanut jo yli 100 000…

Lue lisää

EU luopuu tuotantoeläinten häkeistä – kansalaisaloitteen vaatimuksiin vastattiin

EU-komissio teki eilen keskiviikkona historiallisen päätöksen, kun se ilmoitti alkavansa luoda lainsäädäntöä tuotantoeläinten häkkikasvatuksesta luopumiseksi vuoteen 2027 mennessä.

Lue lisää
Jaa sivu
Skip to content