Opettajalle – koulu ja eläinsuojelu

Lapset ja nuoret ovat usein innostuneita oppimaan eläimistä, ja eläinsuojelu kiinnostaa monia. Koulu on erinomainen paikka käsitellä eläinsuojeluun liittyviä teemoja. Meille eläinsuojeluongelmien ennaltaehkäisy on tärkeää, ja siksi toiminta lasten ja nuorten kanssa on keskeisellä sijalla. Haluamme lisätä mahdollisimman monen lapsen ja nuoren tietoa eläinten hyvinvoinnin tilasta, eläinten tarpeista sekä vaikuttamiskeinoista eläinten hyvinvoinnin lisäämiseksi.


Alta löydät vinkkejä ja apuvälineitä eläinsuojeluasioiden käsittelyyn opetuksessa. Sisällöt sopivat niin kouluihin kuin esimerkiksi ympäristökerhoihinkin. Lisäksi esimerkiksi sivustolta Kahoot.com löydät erilaisia eläinsuojeluaiheisia visailuja hakusanalla SEYvisa.

Kehitämme nuorisotoimintaamme jatkuvasti. Lisätietoja nuorisotoiminnastamme saat Verna Kirjavalalta, verna.kirjavala@sey.fi.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Opetussuunnitelmiin eläinten oikeuksia ja eläinetiikkaa

Työmme on tuottanut tulosta! Lähitulevaisuudessa jokaisen Suomessa asuvan lapsen oppipolulla tullaan pohtimaan eläinten…

Lue lisää

SEYn uusi opetusmateriaali vastaa kysymyksiin eläinsuojelusta ja eläinten oikeuksista

Eläinsuojelu ja eläinten oikeudet opetuksessa – Tietoa ja vinkkejä koulujen perusopetuksen tueksi -opas on maksuton opas opettajille.

Lue lisää

Eläinten viikko

Eläinten viikolla nostamme yhteiskunnalliseen keskusteluun vaihtuvan ajankohtaisen eläinsuojeluteeman. Tuotamme ajankohtaisesta teemasta materiaalia lapsille,…

Lue lisää
Jaa sivu
Skip to content